ro | ru | en

Despre_noi

 

"Promstroi-grup" S.A. - O companie de construcții diversificată, cu o infrastructură bine dezvoltată, necesară pentru a executa lucrări complexe şi calitative în construcţii: de la etapa de elaborare a documentelorproiectului, până la punerea în funcțiune.

 

Principalele activități ale companiei noastre suntconstrucțiilecomercialeși industriale. Noi oferim variante convenabile și avantajoase de cooperare!

 

Istoria noastră de 20 de ani

De peste 20 de ani, am format și dezvoltat cultura noastră, oameni și tehnologie. Vă invităm să parcurgeţi drumul istoriei noastre!

 AFACEREA

CULTURA

PERSONAL

"Promstroi-grup" acţionează ca o companie de construcții. Principalele forte sunt direcţionate pentru reconstrucția și dezvoltarea bazei de producţie.

 

an 1994

01 august a apărut prima tradiţie "culturală" - celebrarea zilei de naştere a companiei. Peste câțiva ani, tradiția a fost îmbogățită și această sărbătoare a devenit de actualitate.

     

 

 an 2000

 

Începe o evaluare periodică a personalului în cadrul companiei. Sistematic în acest proces - un indicator al seriozităţii noastre. De asemenea, la sfârșitul anului, la fiecare petrecere de Anul Nou sunt premiaţi cei mai buni!

     

Suntem printre primii care au început să importe panouri sandwich în ţară.

Construcţiile din acest material a început să ia avânt.

Noutatea, preț competitiv și timpul de construcţie mic - toate acestea au contribuit la creşterea cu succes şi dezvoltarea întregii direcţii în construcţii – CLĂDIRI EDIFICATE RAPID.

A apărut o nouă tradiție, acum anuală - grătar de primavară la nivel de companie!

 

 

 

 

 an 2008

     

Ne îmbunătăţim – la obiectele industriale acum putem produce pardoseli industriale împotriva prafului.

an 2009

Primul premiu a unui angajat - o călătorie în Bulgaria după rezultatele evaluării.

     

Departamentul de proiectare apare în structura organizatorie a companiei. Arhitecți și ingineri dau noul format de prestări servicii în construcțiile industriale și civile, oferind modele de proiecte tipice.

 

an 2011

"Bate palma" - un sistem eficient de stimulare în Promstroi-grup. Fiecare angajat care a lucrat timp de cinci ani în cadrul companiei primeşte un premiu bănesc și un certificat de merit.

     

an 2012

Evenimentele companiei pot fi extraordinare. De exemplu, o excursie pentru toată echipa la Odessa de 1 aprilie la "Umorina".

În fiecare departament există întotdeauna o șansă de a deveni cel mai bun! După rezultatele evaluării a performanțelor departamentelor, cei mai buni primesc un certificat pentru a merge într-un club de bowling.

     
 

La noi s-a format o echipă de fotbal și o echipă de baschet. Începând din acest an, toţi doritorii cu siguranță sunt acceptaţi în echipă.

an 2013

     

În scopul de a reduce consumul de metal, și să se accelereze construcția de clădiri industriale în Moldova Promstroi-Grup incepe să folosească profile SIN. Profile SIN ne permit să construim o clădire de orice lățime, fără stâlpi pe mijloc.

an 2014

S-a creat sistemul de formare internă. La noi predau experții invitați. Educația se împarte în două etape: adaptarea "noii veniți", precum și dezvoltarea angajaților cu experiență.

     

 

Prima construcție din profile zincate

Am început să creștem rapid. Pentru a nu se pierde acele valori de bază, care au fost stabilite în companie încă de la început, și să se implice personalul nou în valorile noastre comune, ne-am decis să creem propriul cod al companiei.

 

an 2016

     

Noi am construit și am dechis hotelul "Wine hotel". Compania noastră a însușit încă un geu de activitate.

an 2017

Anul consolidării echipei noastre prin odihnă activă: drumeție de la mănăstirea Condrița la mănăstirea Căpriana, plimbări cu bicicletele prin padurile din raionul Strășeni, participări la maratonuri.

     

Am achiziționat compania din sectorul energetic -    Energoreparații SRL.  Acum,  pe lângă lucrările de construcție, oferim și lucrări specializate. Cum ar fi instalarea sistemelor de încălzire, ventilație și alimentarea cu apă.

Pentru echipa Promstroi, călătoriile     în diverse vinării din Moldova au devenit tradiționale: Asconi. Cojusna, Purcari. Sfârșitul anului 2018 și întâlnirea anului 2019 au avut loc la  Vineria Asconi.

     an 2018

     

Deschiderea și dezvoltarea Sectorului de producere a betonului prefabricat.

an 2019

Anul acesta a fost marcat de reînnoirea și consolidarea echipei noastre. Accentul principal am pus pe căutarea de profesioniști în diverse posturi de ingineri.

     
Dorința de a fi printre primii direcționeaza compania spre descoperirea și implementarea noilor tehnologii în contrucție. Astfel de tehnologii, care păstrand calitatea, reduc termenul de execuție și costul proiectului.   Sportul este întotdeauna prezent în viața Promstroi- Grup. Anul acesta am ajuns să cunoaștem wakeboard-ul și sapeboard-ul. an 2021

 

 

Strategia   

                                                                                    

Competitivitate

Sarcina prioritară a companiei - asigurarea competitivității pe termen îndelungat. Din acest  motiv pentru strategia de dezvoltare a companiei un loc considerabil este acordat respectăriistandardelor de performanță, garanțiaangajamentelor luate, și desigur, niveluluide responsabilitate al companiei.

 

Eficacitate

Noi înțelegem importanța muncii eficiente pentru prosperitatea companiei. Noi pierdem multefort pentru calcule moderne, reducereacosturilor, precum și pentru utilizarea eficientăa resurselor umane. De aceea reușimsă oferim clienților și partenerilor noștricondiții de muncă  avantajoase reciproc.

 

Inovaţii

Compania are ca scop înnoirea și modernizarea permanentă. Gata să investească în formarea personalului și dezvoltarea noilor tehnologii.

 

Scopul nostru

Pentru a dezvolta afacerea clienților noștri prin construcții moderne de spații comerciale și industriale de înaltă calitate.

 

 – istorie cu viitor!