ro | ru | en

Piete si servicii

Mecanismul de construire a obiectelor comerciale şi industriale – este un mecanism de dezvoltare a afacerilor!

 

Compania "PROMSTROI-GRUP" - este un proiectant și dezvoltator profesionist. Suntem antreprenorul general, iar gama serviciilor noastre nu se limitează doar la construcţia la cheie. Vă punem la dispoziţie servicii, cum ar fi înaintea construirii cât şi după finalizarea acesteia. Selectarea lotului de pământ, ajutăm la înregistrarea actelor de vânzare-cumpărare, elaborarea planului general de construire, proiectarea clădirilor, autorizaţii şi aprobări, construcţii la cheie, amenajare, instalare gardurilor, punerea în funcțiune a clădirii.

 

Noi ne ocupăm cu servicii complete pentru clienți de pe piața construcțiilor şi imobiliarelor.

 

PROIECTARE

AUTORIZAŢII

ACORD

 

CONSTRUCŢII

ANTREPRIZĂ GENERALĂ

 

Suntem una dintre puținele companii de proiectare din Moldova, specializată în clădiri industriale.

Echipa noastră de arhitecţi şi proiectanţi cu experienţă efectuează proiecte de orice complexitate, indiferent dacă este centru de logistică, stație de întreținere vehicule, depozite, ferme de creștere a animalelor, depozite frigorifice şi de congelare.

Aflaţi mai mult

 

"Promstroi - Grup" – este o companie de construcţii antreprenor general. Ne asumăm responsabilitatea de a efectua absolut toate lucrările de proiectare, construire şi lucrări de inginerie ale obiectului de orice complexitate și să-l livrăm clientului "la cheie". Suntem specializaţi în construirea de clădiri industriale, comerciale şi rezidențiale folosind cele mai moderne materiale şi tehnologii.

 Aflaţi mai mult

 

 

CONSTRUCŢII EDIFICATE RAPID

 

Compania de construcţii SA "Promstroi-Grup" este specializată în construcţii edificate rapid, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Specific pentru astfel de construcţii sunt carcasele metalice şi panourile termoizolante de tip "Sandwich". Noi vă oferim întregul spectru de servicii: calcule de rezisitenţă, proiectare şi construcţia în termeni cât mai restrînşi.

Aflaţi mai mult

 

 

CONSTRUCŢII METALICE

 

 

PROFILE SIN

Promstroi-Grup execută lucrări de fabricare și montare de structuri metalice de înaltă calitate şi de orice complexitate. Noi avem echipamente dotate în atelierulpropriu de structuri metalice din Chișinău, care se află la baza noastră de producere de pe strada Uzinelor nr. 90 (Chișinău, Moldova).

Confecţionăm şi montăm construcţii metalice îmbinate prin buloane şi prin sudură.

Aflaţi mai mult

 

În scopul de a reduce consumul de metal, şi să se accelereze construcţia clădirilor industriale în Moldova Promstroi - Grup utilizează profile SIN. Profile SIN ne permit să construim o clădire de orice lățime, fără stâlpi pe mijloc. Distanţa dintre stâlpi poate ajunge până la 40-50 de metri. Un alt avantaj este aspectul estetic.

Aflaţi mai mult

 

 

PANOURI SANDWICHI

 

 

PROFILE ZINCATE

 

Vă punem la dispoziţie vânzărea şi instalarea tuturor panourilor sandwich pentru: acoperișuri, pereți, camera frigorifice, translucide, decorative. Vă oferim panouri cu diferite umpluturi - vată minerală şi spumă poliuretanică. Promstroi - Grup a început să folosească panouri sandwich printre primele companii din Moldova. Am acumulat o vastă experiență în construcţii cu acest material.

Aflaţi mai mult

 

 

Compania noastră de construcții s-a perfecţionat în tehnologia de construcţie a clădirilor din oțel ușor cu pereți subțiri (profile zincate) în Chișinău şi în Moldova.

Tehnologia profilelor zincate poate fi aplicată cu succes în orice industrie de construcţii, atât în ​​sectorul privat cât şi în cel industrial. Domeniu de aplicare - clădiri joase de până la 4 metri, cu deschideri mici.

Aflaţi mai mult

 

CONSTRUCŢII PROIECTE TIP EXPRESS-BOX

 

 

 

 

http://promstroi.md/upfiles/kfm/proectirovanie/images.jpg

Vă oferim modele de clădiri industriale gata făcute (marcă înregistrată Express - Box), dezvoltată de noi. Clientul trebuie doar sa aleagă proiectul, înălțimea dorită (de la 4 până la 10 metri) și lățimea de deschidere (de la 10 la 40 de metri).

Aceste clădiri sunt bine concepute şi ieftine, potrivite pentru orice afacere. Oferta Express - Box include proiectarea, autorizaţii şi construirea "la cheie".

Aflaţi mai mult

 

 

 

 

CONSTRUIREA CLADIRILOR DIN BETON

 

"Promstroi - Grup" - este o companie universală de construcţii. Noi proiectăm şi construim obiecte, nu numai din beton. Când este necesar, în cazul în care există sarcina de a construi în Chişinău sau în alt oraş din Moldova o clădire multietajată - folosim tehnologii moderne de construcție din beton monolit.

Compania noastră are un cofraj modern, mii de stâlpi telescopici de diferite înălțimi şi mai multe echipe cu experiență de betonişti şi montatori.

Aflaţi mai mult

 

PARDOSELI INDUSTRIALE

 

MONTAREA REŢELELOR INGINEREŞTI

Ocupându-ne cu oferta pardoselilor industriale în cadrul construcţiei clădirii "la cheie" compania "Promstroi - Grup" a stapânit perfect această tehnologie. În spatele nostru avem o sută de mii de metri pătrați de pardoseli industriale impecabile. Astăzi, vă oferim pardoseli industriale turnate în Moldova şi Chișinău - ca un serviciu separat.

Aflaţi mai mult

 

Sectorul de încălzire, ventilaţie, alimentare cu apă și de canalizare efectuează lucrări de proiectare, montaj şi punerea în funcțiune a alimentării cu apă, canalizare, încălzire, ventilaţie. În componenţa companiei "Promstroi - Grup" mai face parte și departamentul care efectuează lucrări electrice.

Noi vă oferim cele mai bune soluții tehnologice de pe piață.

Aflaţi mai mult

 

CONSTRUCŢIA CASELOR DE LOCUIT

 

Noi proiectăm case moderne, eficiente energetic, cu o planificare adecvată, ținând cont de nevoile oamenilor, toate procesele casnice şi de abordarea individuală pentru fiecare client.

Am fost printre primii care au folosit sistemul Casa pasivă (Passive House) în Moldova. Experții noștri sunt experţi în tehnologii de economisire a energiei.

În afara construirii caselor individuale, firma noastră poate construi și clădiri de apartamente (bloc).

 Aflaţi mai mult

 

 

RECONSTRUCŢIA CLĂDIRILOR

 

 

LUCRĂRI DE FINISARE

Reprofilarea clădirii, reamenajarea, modernizarea și consolidarea acoperişului sau a pereților, instalarea etajerelor în interiorul clădirilor, construirea suprastructurilor pe mai multe etaje - aceasta este o listă incompletă a activităţilor de construcţie efectuate de "Promstroi - Grup ".

Aflaţi mai mult

 

 

Finisareainternă şiexternă apereților, tavanuluişipardoseliitrebuiesă fieperfectă șiplăcută ochiului. Calitatea muncii depinde de utilizarea materialelor de construcţii, materialelor de finisare și tehnologiile ce îndeplinesc aceaste lucrări de finisare.

Compania noastră produce lucrări de finisare de orice complexitate, cu o garanție a calității și în cel mai scurt timp posibil.

Aflaţi mai mult

SERVICII DE SUPRAVEGHERE TEHNICĂ, CONTROLUL DEVIZELOR, VOLUMELOR ŞI CALITĂŢII

 

SERVICII DE LABORATOR PENTRU CONSTRUCŢII

 

Numai calitatea ridicată a lucrărilor de construcţie poate fi cheia pentru funcționarea de lungă durată şi cu succes a oricărei construcţii generale. Supravegherea tehnică va asigura controlul asupra estimărilor de proiectare şi activitatea de construcţii.

Aflaţi mai mult

 

Laboratorul nostru pentru construcţii are o experiență vastă, ani de experienţă, efectuează toate testele de construcţie posibile. Printre serviciile oferite de laboratorul nostrum menţionăm: testarea structurilor, a produselor și materialelor, consultanţă calificată şi în timp util. În portofoliul nostru sunt zeci de obiecte în diferite părți ale Moldovei.

Aflaţi mai mult

 

EVALUAREA IMOBILULUI

 

SERVICII IMOBILIARE CONSULTARE ŞI DEZVOLTARE

 

Compania noastră deţine o licenţă pentru activitatea de evaluare. Evaluatori autorizați pot evalua orice tip de proprietate în scopuri de creditare, tranzacții de cumpărare și vânzare, moștenire, cadouri şi diverse litigii.

Aflaţi mai mult

 

Numai specialistul imobiliar va fi în măsură să evalueze în mod corespunzător imobilulși în procesul de vânzare a bunurilor să prezinteîn mod competent pe piaţăși să răspundă tuturorîntrebărilor. Vă vom ajuta să găsiți spațiul potrivit pentru orice afacere, precum şi vânzarea proprietăţii existente unui cumparator bun.

Aflaţi mai mult

SPAŢII DE ÎNCHIRIAT

ŞI DEZVOLTARE

 

 

VÂNZAREA TERENURILOR

PENTRU CONSTRUIRE

Una dintre domeniile de activitate ale companiei “Promstroi-Grup” constiuiedarea în arendă a spaţiilor comerciale şi de depozitare.

 Prin intermediul proiectelor realizate, compania noastră oferă pe piaţă:

- 6 000 m.p. spaţii comerciale şi birouri,

- 32 600 m.p de incăperi pentru producere şi depozitare.

Aflaţi mai mult

 

Pe lângă servicii de construire pe terenul beneficiarului, “Promstroi-Grup” oferă spre vanazare terenuri pentru clădirile ulterioare.

Vă putem oferi un teren convenabil pentru afacerea dvsşi să construim pe el un obiect nou.

 

Aflaţi mai mult