ro | ru | en

Construcția casei de locuit

Promstroi-Grup oferă pentru persoanele fizice următoarele servicii:proiectarea şi construcţia casei de locuit individuale sub marca comercială  Dream House.

 

În cadrul proiectului Dream House clienţii noştri beneficiază de următoarele servicii: 

-        Obţinerea pachetului de acte necesare pentru construcție

-        Proiectarea individuală a casei

-        Înalţarea clădirii în una din formele: «Scheletul clădirii» / «Faţada»/ «La cheie»

Частный дом  в Молдове   Дом  Частный дом Коттедж Построить коттедж  Строительство домов  СтроительствовМолдове   ПроектированиевМолдове  Проектирование домов  Индивидуальное проектирование  

Solicitînd construcţia casei Dvs. în compania noastră beneficiați de serviciile de proiectare(în oraş – 5-10 euro m2) şi obţinere a autorizaţiei (în oraş – aproximativ 500 euro) gratis!

 

Ce construim?
 

Dream House Classic – este tipul de casa destinat pentru cei care nu aleargă după case din construcţii uşoare, dar care au încredere în case de piatră, construind pentru durată lungă! 

Dream House Classic – este casa construită  în mod tradiţional pe baza de sistem de construcție cu schelet din piatră, completarea peretelui  cu panouri din beton celular. La fundaţie  şi carcasă este utilizat betonul de calitate înaltă, cu acoperiş din ţiglă de bitum, cu cele mai calitative geamuri cu profil de  4 camere.

 

Materiale recomandate:

Pereții - blocuri din beton, cotileț, cărămidă

Planșee -  turnate modolit

Acoperișul -  tiglă metalică, tiglă ceramică.

 

 

 

 

 

 

Dream House Modern – este casa perfectă pentru oamenii moderni.  Construcția care este atît modernă cît şi delicată este  destul de practică. Acest tip de casă se construieşte cu carcasa de piatră, utilizîndu-se sticluirea faţadei cu sticlă nuanţată şi cu panouri  compozite.

 

Materiale recomandate:

Pereții - blocuri din beton, cotileț, cărămidă

Planșee -  turnate modolitе

Acoperișul- membrană PVC

 

 

 

 

Dream House Provence – este casa potrivită pentru cei ce preferă atmosfera comfortabilă de vară. Principiile de bază a arhitecturii unei astfel de case sînt căldura şi comfortul.  Casa este construită cu aplicarea tehnologiei  tip carcasă, umplerea pereţilor utilizînd beton celular.  

 

 

Materiale recomandate:

Pereții - blocuri din beton,

Planșee -  turnate modolit

Acoperișul -  tiglă metalică, tiglă ceramică.

 

 

 

Dream House Express – este răspunsul la cerinţele persoanelor energice care nu doresc să construiască îndelungat , cu intervenţii, oamenilor care tind la minimalizarea cheltuilelor inclusiv în ce privește bunul imobil.

 

Dream House  Express – e casa construită din construcţii uşoare de oţel cu instalarea pereţilor din panouri SIP şi plăci OSB cu izolare termică internă din poliuretan expandat şi izolare termică exterioară din polistiren expandat.  Pentru case de tip vilă umplutura de perete şi acoperiş pot servi panourile sandwich.

 

Ремонт Строительные материалы Особенности в строительстве частного дома/коттеджа  Крыши  Окна  Стены  Полы  Мансардные окна  Чердак  Полистирол  Мягкая кровля  Теплоизоляция  Крыша Теплоизоляция  Стиль  частного дома/коттеджа  Дом под ключ Планировка загородного дома Планировка частного дома Проект  Конструкция