ro | ru | en

Reconstruirea clădirilor

Nu întodeauna apare dorința de a modifica, învechitul, dar intr-atît obișnuitul loc de conducere a unui business pe un depozit nou, atelier de producere sau oficiu. Reconstruirea permite modernizarea, întărirea și în caz de necesitate, extinderea obiectului în cauză, cu posibilitatea replanificării încăperilor interioare.

 

http://www.s-i-v.ru/img/content/modpage/anons/l/135.jpg

 
Momente importante:
 
Inginerii „Promstroi- Grup” în mod obligatoriu efectuează evaluarea tehnică a clădirii și fundamentului acestuia, urmată de efectuarea raportului de expertiză a cladirii – documentul de bază pentru elaborarea documentației de proiect.
Asigurați cu toate cele necesare, echipele noastre de constructori, pot organiza rprocesul de reconstrucție a edificiului, fără a stopa procesul de producere sau activitatea intreprinderii a clientului.
 
Specialiștii companiei noastre de construcție, în procesul de reconstruire a clădirii cu succes rezolvă următoarele probleme:
 
- optimizarea structurală a clădirilor (întărirea fundamentului, creșterea soclului, termoizolarea, înlaturarea defectelor ascunse, etc);
- replanificarea totață sau parțială (inclusiv modificarea numarului de etaje);
- reconstruirea arhitecturală;
- lucrarile de reparație în interiorul clădirii;
- instalarea utilajelor moderne și asigurarea cu noi comunicații.