ro | ru | en

Despre companie

Despre noi

Vă salutăm, stimaţi vizitători!

Bine aţi venit pe site-ul oficial "PROMSTROI-GRUP".

"PROMSTROI-GRUP" este o reuniune a tuturor ramurilor în industria construcţiilor şi a bunurilor imobiliare. Noi prestăm practic toate serviciile în domeniul construcţiilor şi a bunurilor imobiliare. 


În primul rînd "PROMSTROI-GRUP" – este o întreprindere de proiectare şi construcţii profesionistă. Suntem o companie de antreprenoriat general, deci avem posibilitatea de a proiecta, construi şi a da în exploatarea Dvs. oricare edificiu. Deasemenea reconstruim şi clădiri vechi.


Unele din cele mai moderne şi interesante tipuri de clădiri, în ziua de astăzi, sunt clădirile edificate rapid din panouri sandwich. Utilizînd metoda construirii cadrului pe o fundaţie uşoară şi pereţi, şi acoperiş din panouri sandwich compania "PROMSTROI-GRUP", într-adevăr, edifică clădiri foarte rapid.


În afară de aceasta noi vindem panourile sandwich şi prestăm servicii de montare a panourilor sandwich "PROMSTROI-GRUP" este distribuitorul companiei italiano-române “Isopan”, unul dintre cei mai mari producători ale panourilor sandwich. La procurarea panourilor de la noi, puteţi profita nu numai de o reducere, dar şi de o consultaţie ce ţine de montarea şi panotaj.


Serviciile adiţionale, prestate de către "PROMSTROI-GRUP", sunt: închirierea mașinilor de construcţii şi serviciile laboratorului de încercări în construcţii, care deţine certificat de acreditare în domeniul testării diferitor materiale de construcţie.

Deasemenea "PROMSTROI-GRUP" oferă şi alte servicii din domeniul bunurilor imobile, cum ar fi: darea în chirie a imobilului, dezvoltarea imobilului, consultaţiile juridice şi intermedierile imobiliare, evaluarea patrimoniului şi a mijloacelor fixe, consultaţii în domeniul imobilului.

Mai detaliat despre toate serviciile şi condiţiile companiei "PROMSTROI-GRUP" le puteţi accesa în compartimentele corespunzătoare.